2016

FØLG EN FANT PÅ DE SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret med seneste nyt fra EN FANT og gå på opdagelse i "The Enfanted World". Vi elsker at modtage billeder af jeres børn i vores tøj og sko, så send gerne dine billeder til marketing@en-fant.dk. Ved indsendelse af billeder accepterer du, at vi bruger disse på sociale medier og til andre markedsføringsmæssige tiltag.  

Du finder os her:

Instagram

Facebook

CIFF KIDS A/W2016

EN FANT vil være at finde på CIFF KIDS messen den 3.-5. februar 2016.

Kig forbi standen og få en præsentation af kollektionen til A/W16.

Du finder os her:

Forum København
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg C

Standnr. 103

2014

LAGERSALG DEN 31. OKTOBER

Fredag den 31. oktober 2014 afholder EN FANT lagersalg sammen med de to andre børnebrands; FIXONI og YOU KIDS. Lagersalget finder sted på Bæksgårdvej 3, 7323 Give. Dørene åbnes kl.12.00, og arrangementet fortsætter frem til kl. 17.00.

Der modtages både kontanter og dankort. Vi har lavet et ammehjørne, og der er mulighed for at have barnevognen med ind til de, der har behov for det. Samtidig har vi sørget for, at der bliver stillet en pølsevogn op udenfor, hvis sulten skulle melde sig, inden I går hjem.

Kom og gør et godt køb. Vi ser frem til at se jer!

EN FANT LANCERER NY TØJKOLLEKTION TIL S/S 2015

Til foråret 2015 lancerer EN FANT en tøjkollektion under samme navn. Kollektionen indeholder items til piger og drenge i størrelse 56-116. Den er bygget op omkring et klassisk farvebillede og et stærkt visuelt udtryk. I "The enfanted world" bor en række dyr, som er med til at skabe historien om en fortryllet verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi vil løbende komme med små smagsprøver på, hvad der venter forude. Vi lover, at der er noget at glæde sig til.    

CIFF SHOES & BAGS FAIR 2014

CIFF afholder CIFF Shoes & Bags Fair i Bellacenter, hvor også EN FANT er tilstede. Du er derfor meget velkommen til at kigge forbi standen til en fremvisning af den nyeste kollektion. Du finder os på stand nr. B4-182.

Tidspunkt:
16. marts - 17. marts 2014

Åbningstider: 09.00 - 18.00

Derudover afholder EN FANT indkøbsdage den:

25. februar 2014
8. april 2014
6. maj 2014

Der er åben alle dage fra 09.00 - 18.00 

 

2013

Søde sandaler til de varme sommerdage . .

Sommeren er over os og det er nu muligt at finde de fineste EN FANT sandaler i butikkerne.

EN FANT på Facebook

EN FANT er på Facebook. Her kan du løbende følge med i, hvad der sker hos EN FANT. Konkurrencer, nye styles, afstemninger, lagersalg og meget mere vil blive posted på vores Facebook side. Når siden når op på 500 likes bliver der udloddet en lækker gave.

2012

UTOFT KIDS GROUP overtager skohus

Efter sidste år at have købt sig ind i børneskovirksomheden EN FANT, overtager børnetøjsvirksomheden UTOFT KIDS GROUP A/S nu de resterende 40 pct. af aktiebeholdningen. Som daglig leder af virksomheden ansættes Lone Hyldahl, tidligere kædechef for Botex.

UTOFT KIDS GROUP, som i forvejen står bag børnetøjsmærkerne FIXONI og YOU KIDS, købte sidste år 60 pct. af aktierne i skovirksomheden, og bliver altså med overtagelsen af de resterende aktier eneejer af EN FANT.

Siden er EN FANTs aktiviteter flyttet fra den oprindelige placering i Skødstrup ved Aarhus til UTOFT KIDS GROUPs hovedkontor i Give. Til at varetage den daglige ledelse af EN FANT tiltræder tidligere kædechef for boligtekstil-kæden Botex, Lone Hyldahl, oplyser ledelsen.

Den endelige overtagelse, som finder sted den 1. december, skal sikre UTOFT KIDS GROUPs kunder et bredere sortiment inden for baby- og børnetøj og fodtøj i høj kvalitet. Tanken er desuden at skabe synergieffekter mellem forretningsområder i forhold til produktudvikling, salgsaktiviteter, administration og logistik, oplyser ledelsen.